Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ 2015

09JAN2015 1 10JAN2015 2

Ο Πρόεδρος του νεοσύστατου Συλλόγου ΕΠΙ.ΚΟΙΝΩΝΩ & ΣΥΝ.ΒΙΩΝΩ και αντιπροσωπεία του Δ.Σ., τις πρώτες ημέρες του νέου έτους, πραγματοποίησε εθιμοτυπικές επισκέψεις,  και ευχήθηκε στους τοπικούς θεσμικούς άρχοντες της Δράμας, Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Παύλο, Αντιπεριφερειάρχη κ. Πατακάκη και το Δήμαρχο κ. Μαμσάκο

Επισκέφθηκε και ευχήθηκε επίσης και σε άλλους φορείς που σχετίζονται με τους σκοπούς και τις δράσεις του Συλλόγου, όπως την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και τον Αντιδήμαρχο κ. Μωυσιάδη, το τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Π.Ε. και την Προϊσταμένη κα. Κετσιμπάση, το τμήμα Φυσικής αγωγής της διευθ. Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τον υπεύθυνο κ. Θεοδωρίδη.

Η αντιπροσωπεία του Συλλόγου παρουσίασε το Όραμα του Συλλόγου, ενημέρωσε για τις επικείμενες δράσεις του και συζήτησε για τις ανάγκες της περιοχής μας, κυρίως στον κοινωνικό τομέα. Τα παρόντα μέλη έθεσαν καταρχάς τους εαυτούς τους και στη συνέχεια όλα τα μέλη του Συλλόγου με επιστημονική ή επαγγελματική κατάρτιση εθελοντικά στη διάθεση των αρχών.

Όλοι συγχάρηκαν για τις προσπάθειες που κάνει ο Σύλλογος και ο καθένας έδειξε από τη σκοπιά του να ανταποκρίνεται θετικά και με ιδιαίτερη θέρμη στις προσδοκίες του Συλλόγου. Τους ευχαριστούμε έναν προς έναν για την υποδοχή, τις πολύτιμες συμβουλές τους και την υποστήριξη που υποσχέθηκαν προς το Σύλλογο.

Διαβάστηκε 2409 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 07:07

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή