Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Συγκομιδή οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου

 

           Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ανακοινώνει ότι οι κάτοχοι αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου και έκτασης μεγαλύτερης του ενός στρέμματος, υποχρεούνται αμέσως μετά το τέλος του τρύγου να υποβάλλουν δήλωση συγκομιδής σύμφωνα με τον Κανονισμό 436/2009.

         Για το έτος 2014 οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας <<Δήλωση Συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων>> της επίσημης ιστοσελίδας του Υπ.Α.Α.Τ. www.minagric.gr μέχρι τις 30 Νοεμβρίου. Σε περίπτωση που ο παραγωγός διαπιστώσει λάθος στην δήλωση συγκομιδής, τότε έχει την δυνατότητα να ζητήσει από την αρμόδια Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Δράμας την τροποποίηση και διόρθωση της δήλωσης συγκομιδής του.

         Εκτός των περιπτώσεων ανωτέρας βίας, οι υπόχρεοι για δηλώσεις συγκομιδής που δεν υποβάλλουν τις δηλώσεις αυτές κατά τις ημερομηνίες που ορίζει η σχετική εγκύκλιος του Υπουργείου Αγροτικής Aνάπτυξης και Τροφίμων, αποκλείονται των διαφόρων ευεργετημάτων (πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελώνων, χορήγηση δικαιωμάτων από το εθνικό αποθεματικό), για την τρέχουσα και την επόμενη αμπελοοινική περίοδο.

             Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Δράμας στο Διοικητήριο -γραφείο 246 και στο τηλέφωνο 2521351246.

 

 

Διαβάστηκε 2676 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή