Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Δελτίο Τύπου Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Δράμας

 

Από την Διεύθυνση του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Δράμας γνωστοποιείται ότι κατά το Χειμερινό Εξάμηνο 2014 Β΄, Έτους Κατάρτισης 2014-15, εγκρίθηκαν από την Γ.Γ.Δ.Β.Μ να λειτουργήσουν οι παρακάτω νέες ειδικότητες:

  1. 1.ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
  2. 2.ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ
  3. 3.ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
  4. 4.ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
  5. 5.ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΨΥΞΗΣ ΑΕΡΙΣΜΟΥ & ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
  6. 6.ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων υποβάλλονται ηλεκτρονικά.

Η ηλεκτρονική αίτηση  για επιλογή  καταρτιζομένων ξεκινά  από σήμερα 02-09-2014  και ολοκληρώνεται  την Κυριακή 07-09-2014 και ώρα  24:00.

Το σύστημα για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων  είναι προσβάσιμο   από την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης (www.gsae.edu.gr) ή από τον ιστότοπο http://iek.sch.gr/

Πριν αρχίσετε την συμπλήρωση της αίτησής σας:

  1. 1.Διαβάστε προσεκτικά το σύνολο των οδηγιών που δίνονται κατά την είσοδο στον ιστότοπο http://iek.sch.gr/
  2. 2.Έχετε διαθέσιμα την αστυνομική ταυτότητά σας (ή το διαβατήριο σας, αν είστε υπήκοος άλλης χώρας) καθώς και την βαθμολογία του Απολυτηρίου σας του Λυκείου ( ή του αντίστοιχου ισοδύναμου τίτλου).

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διαδικασία καταχώρησης, επικοινωνήστε με το Δ.Ι.ΕΚ Δράμας κάθε εργάσιμη από 10:00 μέχρι 18:00 ή στείλτε email στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Διαβάστηκε 2363 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή