Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Δράμας στο πρώτο μαθητικό διαδικτυακό ραδιόφωνο «European School Radio»

 

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών προγραμμάτων, για πρώτη φορά φέτος συμμετείχε στο European School Radio, το πρώτο μαθητικό διαδικτυακό ραδιόφωνο, με υπεύθυνους τους καθηγητές Πληροφορικής, Κώστα Δικταπάνη και Κατερίνα Χατζηβασιλείου. Ο τίτλος τής εκπομπής ήταν «MSD Radio» και η μουσική που ακουγόταν ήταν rock και pop. Μεταδιδόταν τη δεύτερη Τρίτη κάθε μήνα στις 21:00 μ.μ..

                Συντελεστές της εκπομπής ήταν μία δεκαπενταμελής ομάδα μαθητών τής Γ΄ γυμνασίου, η οποία επέλεγε τα τραγούδια που θα ακούγονταν, έκαναν τις ηχογραφήσεις των σχολίων, καθώς και τη μείξη του ήχου. Φυσικά δεν έλειπαν και ‘’παραγγελιές’’ τραγουδιών από άλλους μαθητές του Σχολείου. Οι μικροί ραδιοφωνικοί παραγωγοί συμμετείχαν επίσης με ραδιοφωνικά σποτ για τα Χριστούγεννα και την Ονειρούπολη, για την ενδοσχολική βία, την Παγκόσμια ημέρα ποίησης, αλλά και το ασφαλές διαδίκτυο.

              Όσοι θέλουν να ακούσουν τις εκπομπές του Μουσικού Σχολείου Δράμας μπορούν να το κάνουν από την αναβαθμισμένη πλατφόρμα βίντεο υπηρεσιών του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, πληκτρολογώντας:

vod-new.sch.gr

Στην επιλογή κατηγορίες, να ζητήσουν Ψυχαγωγία.

Οι εκπομπές έχουν τίτλο «Ραδιοφωνική εκπομπή MSD Radio – Μουσικό Σχολείο Δράμας».

Διαβάστηκε 2485 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή