Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Μέτρο 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

 

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Δράμας  ενημερώνει τους παραγωγούς που επιθυμούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα των Νέων Γεωργών (Μέτρο 112 του ΠΑΑ 2007-2013 “Εγκατάσταση Νέων Γεωργών”), ότι έχει δοθεί παράταση για την υποβολή φακέλων υποψηφιότητας έως 6 Ιουνίου 2014 (φεκ 1234/ 15-05-2014).

Οι ενδιαφερόμενοι μόνιμοι κάτοικοι της ΠΕ Δράμας, μπορούν να υποβάλλουν φάκελο υποψηφιότητας μέχρι 6 Ιουνίου 2014 στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Δράμας.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Δράμας (κτίριο του Διοικητηρίου 1ος όροφος Γραφείο 212 τηλ.2521351212).

Παρακαλούνται οι Δήμοι να αναρτήσουν το Δελτίο στο πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου καθώς και να ενημερώσουν τα Τοπικά Διαμερίσματα και να μας κοινοποιήσουν τα αποδεικτικά ανάρτησης.                                                                                                         
Διαβάστηκε 2958 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή