Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Μαθήματα μελισσοκομίας για νέους μελισσοκόμους

 

Τριήμερο ενημερωτικό σεμινάριο για νέους μελισσοκόμους, που ήδη εξασκούν το επάγγελμα του μελισσοκόμου και είναι κάτοχοι μικρού αριθμού κυψελών, διοργανώνει ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» σε συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Δράμας και την Δνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, στη Δράμα.

Το θέμα της εκπαίδευσης είναι «Μαθήματα μελισσοκομίας για νέους μελισσοκόμους», θα ξεκινήσει την Δευτέρα 28 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014. Τα μαθήματα θα υλοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ, 5ο χλμ. Δράμας – Θεσσαλονίκης).

Σε περιόδους οικονομικής κρίσης η μελισσοκομία μπορεί να συνδράμει στην εξοικονόμηση συμπληρωματικού αλλά και κυρίου εισοδήματος. Δεν απαιτεί σημαντικά κεφάλαια και υποδομές για την έναρξη του επαγγέλματος. Το Ελληνικό μέλι είναι από τα πιο ποιοτικά σ’ ολόκληρο τον κόσμο, λόγω της πλούσιας βιοποικιλότητας της χώρας μας. Στόχος του προγράμματος είναι να παράσχει στους νέους μελισσοκόμους όλες εκείνες τις γνώσεις που είναι απαραίτητες για τον ορθολογικό τρόπο διαχείρισης των μελισσοκομικών τους εκμεταλλεύσεων.

Τα μαθήματα, είναι συνολικής διάρκειας 15 ωρών, με ώρες διεξαγωγής από τις 09.00 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ. Με την λήξη της εκπαίδευσης θα χορηγηθεί στους συμμετέχοντες «Βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος κατάρτισης» και σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο δεν απαιτεί οικονομική επιβάρυνση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 2521058175 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση κατοικίας και κινητό τηλέφωνο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Διαβάστηκε 3172 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή