Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας "Η Άρτεμις"

 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε Αγώνας (ΕΦΥΠ) κυνηγετικών σκύλων σε πεδινή πέρδικα την Κυριακή 23-03-2014 από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Δράμας "Η Άρτεμις" και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Προσοτσάνης στη Ζώνη Εκπαίδευσης Σκύλων Προσοτσάνης-Πετρούσας-Μικρόκαμπου. Η προσέλευση ήταν πέραν του αναμενόμενου καθώς υπήρξαν και συμμετοχές από άλλους νομούς, όπως και από τον Κυνηγετικό Σύλλογο του Γκότσε Ντέλτσεφ, ενώ το επίπεδο του αγώνα, σύμφωνα με τους κριτές, ήταν υψηλό. Ο αγώνας διεξήχθη σε τρία τερέν , ένα για αγγλικές φυλές (σε ζεύγη), ένα για ηπειρωτικές φυλές (σόλο) και ένα για ανήλικα σκυλιά αγγλικών φυλών. Κριτές ήταν οι Γαριβάλδης Αθανάσιος , Μαυροβίτης Ιωάννης και Κλαδάκης Δημήτριος.

Στους νικητές απονεμήθηκαν από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Δράμας και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Προσοτσάνης έπαθλα.

Οι νικητές στις Βρετανικές Φυλές ήταν:

1ος Παπαχρήστου Κωνσταντίνος με την Μπουμπού (ES)

2ος Αχτσαλίδης Σωτήριος με τον Ρον (ES)

3ος Χαραλαμπίδης Βασίλειος με τον Πεπίτο (ES)

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι: Ιωαννίδης Παύλος με τον Κούδα (ES) και ο κ.Ζώης με τον Άρτσι (P)

 

Οι νικητές στα Νεαρά των Βρετανικών Φυλών ήταν:

1ος Πατέλης Αθανάσιος με τον D.S.Spino (ES)

2ος Λαμπάκης Ιωάννης με την Βe (ES)

3ος Καζάκος Σωτήριος με την Λίντα (ES)

Πολύ καλή παρουσία είχε η Κάρμεν (ES) του κ.Μαυρομάτη Δήμου.

 

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τους διαγωνιζόμενους για το άριστο κλίμα που διατηρήθηκε κατά τη διεξαγωγή του αγώνα, τους κριτές αλλά και τον κ. Παπαντωνίου Γεώργιο για τη στήριξη και βοήθεια του στην οργάνωση του αγώνα. Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν και όσους απλώς ενίσχυσαν με την αγορά λαχείων τον αγώνα, αφού τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση οικογένειας συναδέλφου. Η κλήρωση των λαχείων θα γίνει στις 01-06-2014 στα γραφεία του Κ.Σ. Δράμας και θα κληρωθούν μια καραμπίνα L.Franchi(Affinity) ή Ένα κολάρο εκπαίδευσης-εντοπισμού Garmin Astro 320 Topo Drive Hellas.Μετά την επιτυχία του αγώνα δεσμευόμαστε για καλύτερη οργάνωση ανάλογων αγώνων στο μέλλον.

Διαβάστηκε 3116 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή