Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2014 ο ετήσιος χορός και η κοπή της βασιλόπιτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας "Άρτεμις", που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων "Amadeus". Η κυνηγετική οικογένεια και όχι μόνο δήλωσε έμπρακτα τη στήριξή της στον Κυνηγετικό Σύλλογο αφού η αίθουσα από πολύ νωρίς κατακλύστηκε από κόσμο.

Στο χορό παραβρέθηκε ο δήμαρχος Δράμας κ. Χαρακίδης,ο βουλευτής Δράμας κ. Κυριαζίδης, ο εκπρόσωπος της Μητροπόλεως Δράμας πάτερ Φιλόθεος, ο πρόεδρος της ΚΟΜΑΘ κ. Καλογεράκος Νικόλαος, ο     γενικός γραμματέας της ΚΟΜΑΘ κ.Πολυχρόνης Ιωάννης,το μέλος της ΚΟΜΑΘ κ. Ευμοιρίδης Δημήτριος, η Δασάρχης Δράμας κ Κωνσταντινίδου, ο αν.πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης κ. Κεχαγιόγλου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Πατακάκης,ο αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Τ.Δ. Δράμας κ. Μανώλας, ο αντιδήμαρχος Δράμας και μέλος του Δ.Σ. του Κ.Σ. Δράμας κ. Ετόγλου Ιωάννης, ο αντιδήμαρχος παρανεστίου κ. Βογιατζόγλου Αναστάσιος,ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παπαεμμανουήλ ο   ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας, το μέλος του Δ.Σ. Αμπελοκήπων Θεσ/νίκης κ. Μποσμαλής, ο περιφερειακός σύμβουλος Δράμας - Καβάλας και πρόεδρος του Κ.Σ. Δράμας κ. Καλαιτζίδης μαζί με τον αντιπρόεδρο του Κ.Σ. Καβάλας, ο πρόεδρος του Κ.Σ. Κ. Νευροκοπίου κ. Σαββίδης μαζί με τον αντιπρόεδρο κ Σιδηρόπουλο, ο πρόεδρος του Κ.Σ. Προσοτσάνης κ. Νικολαΐδης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Μοναστηρακίου κ. Κιάκος, ο αντιπρόεδρος του Κ.Σ. Δοξάτου κ. Κυριαζάκης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Σιδηρονέρου κ.Γραμματικός, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Σκαλωτής κ. Καλαντίδης και τέλος δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι εκπρόσωποι του αδελφού Κυνηγετικού Συλλόγου του Γκότσε Ντέλτσεφ με τον οποίο ο Σύλλογός έχει υλοποιήσει από κοινού το έργο SAVENATURE.

Τη βραδιά συμπλήρωσε η πλούσια λαχειοφόρος αγορά, καθώς κληρώθηκαν 2 καραμπίνες τις οποίες κέρδισαν οι Βασιλειάδης Αντώνιος και Μακρόγλου Εμμανουήλ και πάνω από 370 δώρα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αποδίδονται στους πολυάριθμους χορηγούς που ενίσχυσαν το χορό με την προσφορά των δώρων τους.

Το Δ.Σ. του Κ.Σ. Δράμας πάνω από όλα ευχαριστεί όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Η προσέλευση σας ήταν πέρα από κάθε προσδοκία και σας ζητάμε ειλικρινά συγνώμη για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή δυσλειτουργία υπήρξε.

Τέλος ευχαριστεί θερμά, για την ευγενική χορηγία το χορηγό:

DOMOTOP

ΕΤΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ,ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

ΑΝ. ΜΑΚΡΗ 1, ΔΡΑΜΑ

ΤΗΛ: 2521035130,FAX: 2521058251
Διαβάστηκε 3758 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή